آ

  • آغوز اثر روش تجویز مکمل سلنیوم و ویتامین ای در اواخر آبستنی بر غلظت برخی مواد معدنی و اثرات متقابل آن‌ها درخون میش‌ها و بره های حاصل از آن‌ها [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]

  • آفلاتوکسین B1 اثر جاذب سم چند جزئی در جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]

  • آنالیز مسیر پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]

ا

  • اجزاء لاشه اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]

  • ارزیابی بهره‌وری مدل سنجش رشد بهره‌وری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهره‌وری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداری‌های گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]

  • ارزیابی ژنومی برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]

  • استان زنجان مدل سنجش رشد بهره‌وری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهره‌وری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداری‌های گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]

  • استخوان درشت‌نی سنتز و شناسایی روی-متیونین با روش‌های اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]

  • استخوان درشت نی تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه‏ های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]

  • اسهال اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]

  • اسیدهای چرب فرار تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]

  • اسیدهای چرب فرار جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]

  • اسیدهای چرب گوشت اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]

  • افزودنی باکتریایی تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • انرژی الکتریکی مصرفی مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]

  • انرژی قابل سوخت و ساز" اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]

  • انرژی متابولیسم تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]

  • اهن، روی، سلنیت سدیم اثر روش تجویز مکمل سلنیوم و ویتامین ای در اواخر آبستنی بر غلظت برخی مواد معدنی و اثرات متقابل آن‌ها درخون میش‌ها و بره های حاصل از آن‌ها [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]

  • اوره آهسته رهش مقایسه عملکرد و فراسنجه‌های خونی شیشک‌های ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبه‌دانه با اوره آهسته‌رهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]

ب

  • بازدهی تولید مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]

  • بافت چربی تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • بافت شناسی مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]

  • بافت شناسی کبد اثر جاذب سم چند جزئی در جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]

  • باکتریوفاژ تاثیر گاواژ مری باکتریوفاژ پاد-انتروکوکوس بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی ایلئوم و قابلیت هضم ‏مواد مغذی در مرغ‌های تخمگذار [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 201-213]

  • برگ ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]

  • بره پرواری بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]

  • بره های شیرخوار اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]

  • بره‌های نر پرواری بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]

  • بز برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]

  • بزغاله نژاد سانن ‌اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغاله‌های شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]

  • بزغالۀ مرخز تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • بستر تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه‏ های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]

  • بلدرچین مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]

  • بلوس کلسیمی اثر استفاده از بلوس‏های خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجه‏های تولید مثلی گاوهای تازه‌زا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]

  • بیوچار پسماند‌ تر اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]

پ

  • پاسخ ایمنی بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]

  • پروبیوتیک اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]

  • پروبیوتیک تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]

  • پروبیوتیک مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]

  • پروتئین خام ‌اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغاله‌های شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]

  • پروتئین خام" اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]

  • پری بیوتیک تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]

  • پودر سیر اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]

  • پویش ژنومی پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]

  • پیش بینی استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای پیش‌بینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]

ت

  • تابع مرزی تصادفی کارایی فنی و عوامل تعیین‌کننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]

  • تجزیه‌پذیری تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]

  • تخمیر برون‌تنی اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 169-181]

  • تخمیر برون‌تنی تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیت‌های میکروبی، آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراورده‌‌های تخمیر برون‌تنی شکمبه‌ای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]

  • ترکیب شیمیایی علف نپیر اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 169-181]

  • ترکیب شیمیایی گوشت اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]

  • تری‌گلیسرید جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]

  • تفکیک افراد بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]

  • تنش سرمایی اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]

  • تنوع ژنتیکی برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]

  • تولید شیر اثر استفاده از بلوس‏های خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجه‏های تولید مثلی گاوهای تازه‌زا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]

  • تولید شیر اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاو‎های هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]

  • تولید گاز تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]

  • تولید مثل اثر استفاده از بلوس‏های خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجه‏های تولید مثلی گاوهای تازه‌زا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]

ج

  • جاذب سم اثر جاذب سم چند جزئی در جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]

  • جایگزین شیر ‌اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغاله‌های شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]

  • جمعیت میکروبی تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیت‌های میکروبی، آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراورده‌‌های تخمیر برون‌تنی شکمبه‌ای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]

  • جمعیت میکروبی مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]

  • جوجه کشی" اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]

  • جوجه گوشتی اثر جاذب سم چند جزئی در جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]

  • جوجه گوشتی مدل سنجش رشد بهره‌وری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهره‌وری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداری‌های گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]

  • جوجه گوشتی سنتز و شناسایی روی-متیونین با روش‌های اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]

  • جوجه گوشتی اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]

  • جوجه‌های گوشتی تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]

  • جوجه ی گوشتی مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه‏ های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]

چ

  • چربی محوطه ی بطنی تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه‏ های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]

  • چغندر علوفه‌ای بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]

  • چند شکلی تک نوکلئوتیدی بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]

خ

  • خصوصیات لاشه مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه‏ های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]

د

  • دستگاه پلت‌زن بررسی استفاده از دو دستگاه پلت‌زن صنعتی و طراحی شده بر قابلیت تولید پلت بقایای پوسته سبز پسته و ترکیبات ضدمغذی آن [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 343-356]

  • دوره انتقال اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاو‎های هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]

ر

  • راندمان تولید بره تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد بره‌ها و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]

  • رشد بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]

  • رشد بهره‌وری کل مدل سنجش رشد بهره‌وری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهره‌وری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداری‌های گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]

  • رفتار نشخوار اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]

  • رنگ‌ گوشت اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]

  • ریشه رازیانه بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]

ژ

  • ژن کاندیدا پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]

  • ژنوم بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]

س

  • ساختار ژنتیکی؛ مقایسه بررسی عملکرد روش های مختلف در انتخاب نشانگرهای SNP موثر بر تمایز نژادی اسب ها [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 1-11]

  • ساقه ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]

  • سویه مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه‏ های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]

  • سویه آرین بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]

  • سیلاژ غلاف نخود فرنگی بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]

ش

  • شاخص مالم‌کوئیست مدل سنجش رشد بهره‌وری در صنعت پرورش طیور با استفاه از شاخص بهره‌وری کل مالم کوِئیست (مورد مطالعاتی: مرغداری‌های گوشتی استان زنجان) [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 215-227]

  • شبکه‌ی عصبی مصنوعی مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]

  • شمار سلول‌های بدنی اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاو‎های هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]

  • شیشک های ماده مقایسه عملکرد و فراسنجه‌های خونی شیشک‌های ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبه‌دانه با اوره آهسته‌رهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]

ص

  • صفات عملکردی مقایسه عملکرد و فراسنجه‌های خونی شیشک‌های ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبه‌دانه با اوره آهسته‌رهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]

  • صفات لاشه بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]

ض

  • ضریب تبدیل خوراک جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]

ع

  • علف نپیر ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]

  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیت‌دار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیم‌های کبدی و هورمون‌های تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]

  • عملکرد سنتز و شناسایی روی-متیونین با روش‌های اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]

  • عملکرد اثر بیوچار پسماند‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر عملکرد، متابولیت‌های خونی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 325-341]

  • عملکرد تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]

  • عملکرد بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]

  • عملکرد" اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]

  • عملکرد رشد بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]

  • عملکرد رشد اثر جاذب سم چند جزئی در جیره‌های آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بافت‌شناسی کبد جوجه گوشتی [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 183-199]

  • عملکرد رشد ‌اثر جایگزین شیر با سطوح مختلف پروتئین خام بر ماده خشک مصرفی و عملکرد رشد بزغاله‌های شیرخوار نژاد سانن [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 145-154]

ف

  • فاکتور بازدهی اروپایی تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه‏ های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]

  • فرآوری پوسته سبز پسته بررسی استفاده از دو دستگاه پلت‌زن صنعتی و طراحی شده بر قابلیت تولید پلت بقایای پوسته سبز پسته و ترکیبات ضدمغذی آن [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 343-356]

  • فراسنجه های خون اثر استفاده از بلوس‏های خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجه‏های تولید مثلی گاوهای تازه‌زا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]

  • فراسنجه‌های خونی بررسی اثر چغندر علوفه‌ایی بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 59-69]

  • فراسنجه‌های خونی اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]

  • فراسنجه های خونی مقایسه عملکرد و فراسنجه‌های خونی شیشک‌های ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبه‌دانه با اوره آهسته‌رهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]

  • فراسنجه های خونی بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]

  • فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]

  • فعالیت آنزیمی تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیت‌های میکروبی، آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراورده‌‌های تخمیر برون‌تنی شکمبه‌ای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]

  • فلور میکروبی تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 429-443]

  • فواصل برداشت اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 169-181]

ق

  • قابلیت هضم اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]

  • قابلیت هضم ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]

  • قابلیت هضم اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 389-398]

  • قابلیت هضم بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای سیلاژ غلاف نخود فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد بره های پرواری زندی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 375-388]

  • قطعات هموزیگوت ژنومی برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]

ک

  • کارایی فنی کارایی فنی و عوامل تعیین‌کننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]

  • کاملینا جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]

  • کردستان کارایی فنی و عوامل تعیین‌کننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]

  • کنجاله پنبه دانه مقایسه عملکرد و فراسنجه‌های خونی شیشک‌های ماده در سطوح مختلف جایگزینی کنجاله پنبه‌دانه با اوره آهسته‌رهش [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 51-58]

  • کنگرفرنگی اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 295-308]

  • کیفیت الیاف پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]

  • کیفیت پشم تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیت‌دار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیم‌های کبدی و هورمون‌های تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]

  • کیفیت پلت بررسی استفاده از دو دستگاه پلت‌زن صنعتی و طراحی شده بر قابلیت تولید پلت بقایای پوسته سبز پسته و ترکیبات ضدمغذی آن [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 343-356]

  • کیفیت فیزیکی پلت مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]

  • کیفیت گوشت مقایسه عملکرد، صفات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه‏ های خونی جوجه های گوشتی سویه آرین و راس [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 281-293]

  • کیفیت گوشت تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • کیلات روی-متیونین سنتز و شناسایی روی-متیونین با روش‌های اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]

  • کینتیک تخمیر ارزش غذایی علف نپیر در مراحل مختلف رشد [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 83-91]

گ

  • گاو تازه زا اثر استفاده از بلوس‏های خوراکی کلسیم آهسته رهش در زمان زایش بر عملکرد، کلسیم خون و فراسنجه‏های تولید مثلی گاوهای تازه‌زا در فصل تابستان [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 13-24]

  • گاو شیری استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای پیش‌بینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]

  • گلیسینات مس اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاو‎های هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]

  • گوسفند زندی پویش کل ژنومی و تجزیه و تحلیل غنی‌سازی مجموعه‌های ژنی مرتبط با صفات پشم در گوسفندان نژاد زندی [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 241-254]

  • گوگرد بنتونیت‌دار تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیت‌دار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیم‌های کبدی و هورمون‌های تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]

  • گیاه اوجی اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]

م

  • ماندگاری گوشت بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 445-459]

  • متان تاثیر عصاره شیرین‌بیان بر عملکرد رشد بره‌های پرواری، فراسنجه‌های تخمیر و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 25-36]

  • مخمر مقایسه تاثیر مخمر زنده و اتولیز شده بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم بلدرچین ژاپنی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 461-471]

  • مدل‌سازی محاسباتی مدل‌سازی و بهینه‌سازی اثر متوازن‌کردن جیره جوجه‌های گوشتی و دمای حالت‌دهنده بر کیفیت فیزیکی پلت و بازدهی تولید کارخانه خوراک طیور [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 93-105]

  • مرغداری کارایی فنی و عوامل تعیین‌کننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]

  • مرغ مادر بومی" اثر جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد تخمگذاری و جوجه درآوری مرغان مادر بومی سپاهان [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 309-323]

  • منبع روی تأثیر منابع مختلف روی بر جمعیت‌های میکروبی، آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراورده‌‌های تخمیر برون‌تنی شکمبه‌ای در گوسفند [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 357-373]

  • مواد معدنی خون تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیت‌دار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیم‌های کبدی و هورمون‌های تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]

  • مورفولوژی روده سنتز و شناسایی روی-متیونین با روش‌های اسپکتروسکوپی و تأثیر آن بر عملکرد، بیوشیمی خون، خصوصیات استخوان و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 415-428]

  • میش دالاق اثر سطوح مختلف گیاه اوجی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای میش‌های دالاق [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 71-81]

  • میش دالاق تأثیر سطوح مختلف گوگرد بنتونیت‌دار بر عملکرد، کیفیت پشم، مواد معدنی خون، آنزیم‌های کبدی و هورمون‌های تیروئیدی میش دالاق [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]

  • میش مغانی تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد بره‌ها و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]

ن

  • نرخ آبستنی تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد بره‌ها و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]

  • نژاد آرین کارایی فنی و عوامل تعیین‌کننده آن: مزارع پرورش مرغ گوشتی آرین در استان کردستان [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 229-240]

  • نسبت بازدهی انرژی تاثیر اندازه ذرات جو و مخمر اتولیز شده به همراه آنزیم بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی جوجه‏ های گوشتی [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 107-122]

  • نشانگرهای تک نوکلئوتیدی برآورد ضریب همخونی ژنومی و اندازه مؤثر جمعیت در نژادهای مختلف بز [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 133-143]

  • نمونه‌گیری استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای پیش‌بینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]

  • نیتروژن آمونیاکی جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کاملینا در جیره بره های پرواری: اثر بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه [دوره 25، شماره 3، 1402، صفحه 255-266]

و

  • ورم پستان اثر منبع و سطح مس در جیره بر تولید و سلامت گاو‎های هلشتاین طی دوره انتقال [دوره 25، شماره 1، 1402، صفحه 37-50]

  • ورم پستان استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای پیش‌بینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]

  • ویتامین E سلنیوم تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد بره‌ها و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]

ه

  • هضم‌پذیری تأثیر خوراندن پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، ویژگی‌های کیفی گوشت و ترکیب اسیدهای چرب بافت‌های عضلانی و چربی بزغاله‌های مرخز [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 399-414]

  • همزمان‌سازی فحلی تاثیر تزریق ویتامین Eسلنیوم بر عملکرد تولیدمثلی، میانگین وزن تولد بره‌ها و برخی فراسنجه های خونی در میش‌های مغانی همزمان شده فحلی [دوره 25، شماره 4، 1402، صفحه 473-483]

ی

  • یادگیری ماشین استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین برای پیش‌بینی وقوع ورم پستان بالینی در گاوهای هلشتاین [دوره 25، شماره 2، 1402، صفحه 123-132]